23725
page-template-default,page,page-id-23725,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Text och copy

Vi har aldrig läst så mycket som nu. Vi läser inlägg på sociala medier, annonstexter, nyheter, böcker, bloggar, kundtidningar, informativa PDFer och broschyrer. Vi läser digitalt och i tryck. Samtidigt som mängden information ökar så kortas vårt uppmärksamhetsspann. Därför är effektiva budskap och välskriven text idag viktigare än någonsin.

Våra skribenter hittar kärnan i det du vill säga och formulerar budskap som når fram till dina målgrupper. Vi går till botten med vem du är och berättar din historia på ett sätt som fascinerar och tilltalar, anpassat för de kanaler du finns i.

Vi skriver till exempel copy för webbplatser och -shopar, årsberättelser, inlägg för sociala medier, artiklar och annat redaktionellt material, presentationstexter, reklambudskap och profiltexter samt tekniska manualer och användarhandledningar.

Lättläst text

En texttyp som blir allt viktigare är lättläst text, som låter dig nå ut även till ovana läsare och personer med lässvårigheter. Men som också passar för många digitala medier eller när läsaren har begränsat med tid för att ta till sig din text.

Läs mer om hur vi arbetar med lättläst text.

Logotyp ♥ payoff

En av de viktigaste texterna för företag är dess pay-off, eller slogan. Det är en kort text som ska visas med din logotyp för att förklara vad du gör. Ditt företags namn och en välgjord logotyp, tillsammans med en omsorgsfullt formulerad payoff, ger dina kunder en omedelbar förståelse för vem du är och vad du har att erbjuda.