23733
page-template-default,page,page-id-23733,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Grafisk formgivning

Grafisk formgivning handlar om att ordna text och bilder så att budskap blir tydliga och tilltalande för den målgrupp de ska nå. Som att välja ett typsnitt för ditt nyhetsbrev som gör det trevligt att läsa utskicket i mobilen. Eller att bearbeta och beskära en bild, så att den bättre lyfter fram rubriken på ditt flygblad. Det kan också vara att välja bakgrundsfärger, symboler och ta fram grafiska element som lyfter budskapen i din PowerPoint-presentation.

Vi formger allt från informativa trycksaker, böcker, etiketter och webbplatser till annonser för digitala skärmar, snapchatfilter och tejpning av flygplan. Vi skapar logotyper och tar fram grafiska profiler som gör dig till en tydlig och förtroendeingivande avsändare. Vi kombinerar text och form till intresseväckande innehåll för Instagram och Facebook. Vi arbetar helt enkelt väldigt brett och väldigt mycket med grafisk formgivning.