Berätta! Vi lyssnar.

 

Har du inte arbetat med oss förut, var inte rädd för att höra av dig även om du inte vet exakt vad du behöver. Vi startar alltid förutsättningslöst med att lyssna på dig när du berättar om var du står och vad du vill uppnå. Tillsammans ringar vi in ditt behov och föreslår lösningar som hjälper dig att nå ut med ditt budskap.

 

Till dig som är kund hos oss

Tack för att du jobbar med just oss! Använd dina favoritvägar när du behöver komma i kontakt med oss. Kom ihåg att vi älskar kundmöten och att du aldrig stör när du ringer.

 

Ny på jobbet?

Du som ser vilket härligt gäng vi är och vill jobba med oss, hör gärna av dig! Vi är extra nyfiken på dig som har finska som modersmål och gillar hållbarhet.

? Telefon

Du kan nå oss via våra direktnummer som du hittar här, eller ringa April-telefonen som någon av oss alltid har koll på under kontorstid.

+358 457 34 31 203

? Mejl

E-post är fortfarande ett oslagbart sätt att snabbt få kontakt med oss. Mejla oss så har du snart ett svar i din inkorg.

info@april.ax

Header Messenger

Är Facebook din naturliga kommunikationsmiljö så messa oss där – vi gillar när det plingar i alla mobiler!

April Kommunikation på Facebook

? Direktkontakt

Du kan alltid höra av dig direkt till någon av oss. Direktnummer och mejladresser finns här.

? ☕ Kontoret

Vårt kontor är en avslappnad och bekväm plats med syregivande växter och gott kaffe. Hit är du välkommen för allt från förutsättningslösa träffar till fokuserade arbetsmöten.

Besöksadress: Skarpansvägen 29C, Mariehamn